Политика за приватност

Заложба за приватност:

Вашата приватност е важна. Ние ја преземаме одговорноста да ја заштитиме вашата приватност многу сериозно. Поради оваа причина, ние ја креиравме оваа Политика за приватност за да ви помогнеме да разберете како ги собираме, користиме и заштитуваме информациите што ги собираме преку нашата веб-страница. Оваа политика за приватност е обврзувачки договор помеѓу вас и Џиви. Оваа политика може да се менува од време на време, затоа препорачуваме редовно да ја проверувате. Вашата континуирана употреба на оваа веб-страница по објавувањето на какви било промени ќе претставува прифаќање на тие измени.

ИНФОРМАЦИИ КОИ ГИ СОБИРАМЕ

  • Информации што ги собираме преку Google Analytics: Корисниците кои ја посетуваат оваа веб-страница и имаат вклучен JavaScript, се следат преку Google Analytics. Гугл аналитика собира информации анонимно и ги пријавува трендовите на веб-страницата за нас, без да идентификува индивидуални посетители. Google Analytics собира разновидни информации од корисници, вклучително и Интернет протокол (IP адреса) што се користи за поврзување на вашиот компјутер со Интернет (за кој не го пријавува на нас), вашиот давател на услуги на Интернет (ISP), тип на прелистувач, тип на оперативниот систем, Униформен локатор на ресурси (URL) на клик кон, преку и од нашата веб-страница, вклучувајќи датум и време, колаче, времето што го трошите на одредени страници, кои врски ќе кликнете додека сте на нашата страница и слични информации за посета на страницата. Податоците на Google Analytics се споделуваат со Google. За повеќе информации за Google Analytics или да се откажете од споделувањето на вашите информации преку Google Analytics, посетете ја: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html. За повеќе информации за политиката за приватност на Google, посетете ја http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Ние ги користиме овие информации за да ја направиме нашата веб-страница полесно да се најде на Интернет и да ја подобриме нашата веб-страница со учење кои страници и производи се интересни за нашите посетители. Ние ги третираме овие информации како лични информации и не се обидуваме да ги поврземе со лични информации за идентификација, освен ако не е поинаку предвидено со закон.

Ние користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња (cookies) на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.

Joomla! Debug конзола

Сесија

Информација за профил

Искористеност на меморија

Барања до базата